top of page

Hoe zit het met de Abortuscijfers, en Cyclus Tracker Daysy?Sinds 12 juli 2023 is Daysy volop in het nieuws. NOS bracht op die dag: “Abortusklinieken zien steeds vaker jonge vrouwen die ongepland zwanger raken door het gebruik van natuurlijke anticonceptiemethoden.” Maar is wat NOS, RTL, NU .NL, Rutgers, RIVM, Lubach en andere kanalen beweren feitelijk aangetoond? Het rapport zwangerschapsafbrekingen 2022 toont geen relatie tussen gestegen abortuscijfers en de keuze om een Cyclus Tracker als Daysy® te gebruiken.


Desinformatie door de publieke omroep

Ik vind dit onderwerp dermate belangrijk, het ligt erg gevoelig, daarom heb ik veel tijd gestoken om de onderste steen boven te krijgen. Ik deel met jullie hoe desinformatie ook wel nepnieuws in de publieke omroep/main stream media, kan zorgen voor veel opschudding. We lopen samen alle beweringen langs en controleren de bronnen die gebruikt worden op feitelijk juistheid. Veel mensen, het worden er steeds minder, maar er zijn er nog steeds die denken dat alles wat in het nieuws gezegd wordt de waarheid is.


Lubach geeft voorlichting in zijn avondshow

Bovenstaande video is bedoeld om samen naar de uitspraken van Lubach te kijken. Noch de redactie van Lubach, noch de NOS-redactie hebben vooraf contact met Daysy Nederland opgenomen. Uiteraard heb ik rectificatie gevraagd aan de NPO/NOS. De 12 pagina’s uitwisseling met de juridische afdeling van de NPO zijn openbaar omdat wij eerlijk en transparant informatie delen met eenieder die het wil weten.


NOS rectificatie Daysy cyclus tracker
.pdf
Download PDF • 2.43MB

Je Natuurlijke Cyclus Monitoren met Daysy of LadyComp

Dat gebeurt wereldwijd al meer dan 35 jaar met hetzelfde interne algoritme wat wetenschappelijk onderzocht is. De studie is gepubliceerd en te lezen via deze link.


Bekijk bovenstaande video en deel deze blog

Laat je opmerking hieronder in de blog achter. Laten we altijd kritisch blijven en opkomen voor de vrije keuze die een ieder van ons heeft.


Stoppen met anticonceptie en je eigen cyclus gaan volgen, meten met Daysy de cyclus tracker

Wij respecteren ieder zijn of haar mening

Deze blog en video gaan niet over het kiezen tussen wel of geen abortus - voors en tegens. Alle informatie over dit onderwerp dient door ons en de publieke omroep correct en met respect benadert te worden.Link

Rapport zwangerschapsafbrekingen 2022. Ministerie Volksgezondheid Welzijn en Sport, Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

igj.nl/over-ons/publicaties/jaarverslagen/2023/10/12/jaarrapportage-wet-afbreking-zwangerschap-wafz-2022


Daysy studie

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page