top of page

36 Jaar Geleden Ontwikkeld door 

Dr. Rechberg

Technologie waar je op kunt Vertrouwen

Daysy voldoet aan de eisen die worden gesteld aan een medisch hulpmiddel. Precisie en kwaliteit hebben onze hoogste prioriteit.

Valley Electronics AG, gevestigd in Zwitserland en fabrikant van Daysy, is gecertificeerd volgens EN ISO 13485. Alle procedures bij Valley Electronics AG worden regelmatig intern en extern gecontroleerd.

Valley Electronics AG is geregistreerd bij de FDA. De FDA inspecteert ons kantoor in Zürich en onze leveranciers. Ons kwaliteitsmanagementsysteem wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke Europese Notified Body.

Daysy's Unieke Interne Algoritme

Dankzij het interne algoritme in Daysy kan je cyclus snel en nauwkeurig in real-time worden berekend. Het algoritme is gebaseerd op 5 miljoen menstruatiecycli en leert jouw persoonlijke cyclus kennen, zelfs als je huidige cyclus anders loopt. Krijg inzicht in jouw cyclus.

Valley Electronics produceert de Daysy®, LadyComp® en Teena®

Veilig je eigen cyclus monitoren bestaat al sinds 1986

Bewijs Middels de Wetenschap

De nauwkeurigheid van het interne algoritme van Daysy is systematisch getest. Voor de wetenschappelijke studie werden 107.000 cycli (basale lichaamstemperatuur, menstruatie input) van 5.328 vrouwen uit Duitsland en Zwitserland geëvalueerd over een periode van 10 jaar.

Koppel tevreden met cyclus tracker Daysy

Onafhankelijk Beoordeeld Resultaat

99,4% nauwkeurigheid

Bij het berekenen van vruchtbare (rode) dagen is Daysy 99,4% nauwkeurig.

 

Voor meer informatie:

Publicatie van de studie.

Fact Sheet studie.

Wetenschappelijk onderzoek met cyclus tracker Daysy

Internationaal

In 40 Landen

Verkoop in 40 landen, Daysy is erg populair

Daysy wordt in 40 landen wereldwijd gebruikt.

Bekijk de lijst met landen.

Daysy around the World

Krijg inzicht in wat je lichaam op dit moment laat zien en hoe je huidige cyclus verloopt in real-time. Je ziet hoe de basale lichaamstemperatuur wordt weergegeven en hoe de eisprong wordt herkend. BBT-temperaturen worden bepaald door de verschillende hormonen die gedurende je cyclus actief zijn. Dit zorgt voor een verschil tussen de temperaturen vóór en na de ovulatie.

Het interne algoritme houdt rekening met eerder gemeten temperaturen om uitschieters en/of meetfouten te signaleren. Meet consequent en bevestig de menstruatiedagen. Als je minder consequent bent, zal Daysy je eerst de gele kleur geven om je cyclus te leren kennen voordat ze de rode (mogelijk vruchtbare) of groene (onvruchtbare) kleur weergeeft.

Real-Time Informatie

menstruatiecyclus voor en na de ovulatie
Basale lichaamstemperatuur gemeten met de sensor op Daysy de Cyclus Tracker
Sensor van Daysy is erg accuraat, meetfouten uitgesloten

Daysy heeft een zeer gevoelige sensor om de basale lichaamstemperatuur te meten. De meest unieke eigenschap van deze sensor is dat het wacht op de gemiddelde temperatuurwaarde, dit duurt 90 seconden.

 

De sensor warmt op om een nauwkeurig resultaat te krijgen. Daysy wacht tot de uiteindelijke temperatuurwaarde gestabiliseerd is om de meting te voltooien met het 'piep piep' geluid. Als de temperatuur tijdens de meting daalt (bijvoorbeeld door koude lucht die via de ademhaling in de mond komt), wacht de sensor tot de temperatuur weer stijgt en stabiliseert. Deze unieke eigenschap onderscheidt de Daysy van minder geavanceerde basale lichaamsthermometers.​

Meten onder de tong

bottom of page