top of page

 

Informatie over het bedrijf DAYSY NL met de eigenaren Patricia en Ingmar Dijkema.

 

Klantenservice info@daysy.nl.

 

Professioneel cyclus advies mogelijk.

Verzending vanuit Nederland in Nederland en België.

Levering binnen 3 - 5 werkdagen in neutrale verpakking.

Retourrecht binnen de zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Ongebruikt en na email contact via info@daysy.nl.

 

Vermeld het ordernummer of gebruik de orderbevestiging email.

 

Je ontvangt van ons het adres waar je het pakket compleet retour stuurt.

Algemene Voorwaarden


 

1. Acceptatie en toepassingsgebied

 

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle fysieke bestellingen bij DAYSY NL Ltd. (hierna "leverancier") in de genoemde websites geplaatst door particulieren (hierna "klant"). Via websites van de leverancier https://daysy.nl - https://www.ladycomp.nl - https://teena.nlhttps://daysy.shop

1.2 Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden van de leverancier.

U kunt contact opnemen met onze Nederlandse klantenservice per e-mail info@daysy.nl of chat op daysy.nl. Patricia Dijkema zal berichten beantwoorden. Omdat zij verhuisd is naar Bulgarije is haar bedrijf ook verhuisd. Maar alle verzending en ondersteuning gaan door zoals u gewend was/bent.

DAYSY NL Lid. Is officieel Partner van de fabrikant. Daysy®, LadyComp® en Teena® zijn producten van Valley Electronics AG, Marienstrasse 16, CH-8003 Zurich, Switzerland. Commercial Registry: Canton of Zurich CHE-100.735.881

Patricia en Ingmar Dijkema

DAYSY NL Ltd.

Pirot 13, floor 2
9000 Varna
Bulgaria

VAT nummer: BG207823839

UPC/PIC 207823839

 

2. Aanbieding en sluiting van de aankoop

 

2.1 De presentatie van de producten in de online winkel vertegenwoordigt geen juridisch bindende aanbieding, maar een uitnodiging om bestellingen te plaatsen en is onderhevig aan fouten.

2.2 Informatie, beschrijvingen en uitleg op de website zijn vrijblijvend tenzij de leverancier deze uitdrukkelijk als schriftelijke toezegging heeft omschreven.

2.3 Door op de knop "bestellen" in de online-shop te klikken, verstuurt de klant een bindende bestelling voor de producten die op de bestelpagina staan vermeld. De bevestiging van uw bestelling vindt gelijktijdig plaats met de acceptatie van de bestelling direct na het versturen van een geautomatiseerde e -mail. Het koopcontract komt tot stand met deze e-mailbevestiging.

2.4 Eventuele overeenkomsten tussen de leverancier en de klant moeten schriftelijk worden vastgelegd. 

3. Omvang van de levering

 

3.1 De omvang van de levering en van diensten in verband daarmee dient in overeenstemming te zijn met de schriftelijke orderbevestiging van de leverancier. Veranderingen in de leveringsomvang en diensten vereisen een schriftelijke overeenkomst tussen de klant en de leverancier.

3.2 De leverancier behoudt het onbeperkte eigendom en het auteursrecht van alle geleverde documenten.

4. Prijs en verzendkosten

 

4.1 De prijzen in de online winkel zijn inclusief btw en leveringen binnen Nederland. Daysy® en Teena® verzenden wij ook naar België. De prijs is inclusief verzendkosten. Prijzen zijn onderhevig aan verandering. De klant kan geen aanspraak doen op korting na een reeds gekocht product.

4.2 Betaling kan enkel middels de aangeboden betaalmethoden in de online-shop. Met het aangaan van de termijnbetaling verbindt de klant zich aan het volledig voldoen van het totaalbedrag in de betreffende termijnen.

5. Betalingsvoorwaarden

 

5.1 De klant kan in de shop kiezen uit verschillende betaalmethoden.

5.2 Bij betaling per vooruitbetaling op factuur, sturen wij u onze bankgegevens met de bevestiging van de bestelling en leveren wij na ontvangst van de betaling. 

6. Leveringsvoorwaarden

 

6.1 Levering vindt plaats met GLS pakketdienst, in een neutrale verpakking vanuit ons magazijn in Leusden. Ons magazijn kan geen retourzendingen ontvangen en verwerken. De koper ontvangt op de dag van de verzending de track & trace per mail om het pakket via de link te volgen. 

Indien de zending niet kan worden afgeleverd, omdat op het afleveradres niemand wordt aangetroffen, gaat de zending retour naar het depot (afhaalpunt). De geadresseerde wordt door middel van een e-mail door de vervoerder geïnformeerd. Indien door de geadresseerde niet binnen 5 werkdagen wordt gereageerd, wordt de zending afgeleverd bij de afzender. In dit geval de leverancier. De klant is verantwoordelijk voor het ophalen van de levering bij genoemd alternatief adres. Wanneer de klant met de vervoerder een ‘neerleg afspraak’ aangaat. Is de klant verantwoordelijk voor het pakket. De vervoerder heeft daarbij aan de neerleg afspraak voldaan.

Mocht in de track & trace link aangegeven staan dat het pakket bezorgd is maar de klant heeft het niet ontvangen. Bericht de klant binnen 48 uur het ordernummer via de chat van daysy.nl of email info@daysy.nl zodat wij snel kunnen achterhalen waar het pakket is. 

6.2 De levertijd is 3-5 werkdagen. Van maandag t/m vrijdag voor 12 uur besteld gaat dezelfde dag op de post anders de volgende dag. In het weekend en tijdens feestdagen wordt er niet verzonden. Tijdens vakantieperiode en extreme drukte bij de postbezorging, kan het langer duren voor het pakket bezorgd wordt maar meestal kan de bezorger de dag na verzending bij u aan de deur staan. In geval van vertraagde levering van bestelde producten, zal de klant op de hoogte worden gesteld via e-mail door de leverancier.

6.3 Bij verzending van het product worden alle voordelen en risico's aan de klant overgedragen.

7. Herroepingsrecht

Consumenten, hebben het recht om de aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren onder de volgende voorwaarden:

Instructies voor annulering

De klant heeft het recht om de aankoop binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren. Mits het product nog niet gebruikt is. Bij de LadyComp mag de strip voor in gebruik name niet verwijderd zijn. De cyclus trackers mogen niet persoonlijk inwendig gebruik zijn voor retourneren.

De opzegtermijn is veertien dagen vanaf de datum waarop u de goederen ontvangen heeft. De leverancier verwacht het pakket van de klant in goede orde binnen 14 dagen te ontvangen.

Om gebruik te maken van het recht om te annuleren, informeert de klant de leverancier. Daysy Nederland - Patricia Dijkema, e-mail: info@daysy.nl van uw beslissing om de aankoop te annuleren. 

Om aan de annuleringstermijn te voldoen, volstaat het dat u uw mededeling met betrekking tot uw uitoefening van het recht om te annuleren verzendt voordat de annuleringsperiode is verstreken.

Gevolgen van annulering

Als de klant de aankoop annuleert, vergoeden wij (de leverancier) de betaling die wij van u hebben ontvangen. Uiterlijk veertien dagen na de dag waarop we geïnformeerd zijn over uw beslissing om te annuleren dient de leverancier het geretourneerde pakket te hebben ontvangen. We kunnen een aftrek doen van de vergoeding voor waardeverlies van geleverde goederen, als het verlies het gevolg is van onnodige behandeling door u. De leverancier zal de terugbetaling uitvoeren naar dezelfde bankbetaling waar de transactie mee is uitgevoerd. We kunnen de terugbetaling weigeren als de goederen in gebruik genomen zijn. De leverancier zal de klant informeren en de gebruikte goederen naar de klant opsturen.

Samengevat
De wetterlijke zichttermijn is 14 dagen. Ontvangen producten mogen niet gebruikt zijn. Meld info@daysy.nl binnen de zichttermijn dat je de bestelling wilt annuleren. Retourneer de bestelde producten binnen 14 dagen naar het aders wat de leverancier aangeeft per mail. Verzend met PostNL, de klant vermeld op het pakket zijn/haar naam en adres als afzender. Draagt zelf de verzendkosten naar de leverancier. De leverancier mailt over hoe de producten ontvangen zijn en handelt de terugbetaling af als alles naar behoren is ontvangen. De leverancier zal per email contact met de klant onderhouden hierover.

​ 

Algemene informatie

  1. Voorkom schade aan en besmetting van de goederen. Retourneer de goederen, indien mogelijk, in de originele verpakking met alle accessoires en alle verpakkingsonderdelen. Gebruik een beschermende buitenverpakking. Als u niet langer in het bezit bent van de originele verpakking, gebruik dan een geschikte verpakking die voldoende bescherming biedt tegen mogelijke transportschade.

  2. Stuur de goederen niet terug voor het verzoek te melden per email.

  3. Houd er rekening mee dat de bovenstaande algemene informatie in sectie 1 en 2 geen voorwaarde is om uw recht op opzegging effectief uit te oefenen.

  4. Zijn de goederen in gebruik genomen dan kunnen ze niet geretourneerd worden.

  5. De klant vermeld duidelijk zijn/haar naam en adres op het pakket. Is de herkomst onduidelijk dan kunnen wij het pakket niet verwerken en niet voldoen aan de terugbetaling.

  

8. Garantie en aansprakelijkheid

 

8.1 De garantie is onderworpen aan wettelijke bepalingen. 

8.2 De leverancier is alleen aansprakelijk voor directe schade in geval van grove nalatigheid. Aansprakelijkheid voor middelmatige en lichte nalatigheid wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Ook is de aansprakelijkheid voor indirecte schade uitgesloten. Beperkingen zijn niet van invloed op productaansprakelijkheidsclaims door de klant. De beperkingen van aansprakelijkheid zijn niet van toepassing op lichamelijk letsel, schade aan de gezondheid of verlies van het leven van de klant.

9. Garantie van de fabrikant

 

9.1 Garantie voor Daysy®, LadyComp® en Teena® (hierna "apparaat")
Apparaat bestaat uit moderne materialen en hoogwaardige componenten die zijn ontwikkeld en verwerkt volgens hoge kwaliteitsnormen. Elk apparaat is gecontroleerd en getest voordat het naar de klant werd verzonden. De fabrikant garandeert daarom dat het apparaat vrij blijft van materiaal- of fabricagefouten.

9.2 De garantieperiode begint op de dag van de verkoop van een nieuw apparaat van een erkende leverancier aan de oorspronkelijke klant. Een nieuwe eigenaar van een tweedehands apparaat heeft geen recht op de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie is 2 jaar.

9.3 In geval van technische gebreken, garandeert de fabrikant gratis reparatie of vervanging van het apparaat dit na eigen vaststelling van de beste optie, zodra het defecte product aan de fabrikant is geretourneerd en ontvangen. Verdere claims, met name voor verliezen en schade, inclusief vervolgschade, zijn uitgesloten. Indirecte schade valt niet onder de garantie.

9.4 Niet gedekt door de garantie zijn schade die voortvloeit uit onjuist gebruik, reiniging of opslag. De garantie vervalt door het apparaat te openen, schade aan het apparaat label of andere externe invloeden te veroorzaken.

9.5 Garantieclaims zijn alleen geldig als de klant het defect binnen twee weken na ontdekking onmiddellijk schriftelijk via info@daysy.nl aan de leverancier meldt. De leverancier zal de klant vragen om informatie te verstrekken die nodig is om met de fabrikant te overleggen. Het gebruik moet worden gestaakt na de realisatie van het defect. Het apparaat moet worden geretourneerd aan de leverancier met PostNL voorzien van track & Trace code (mail de code naar info@daysy.nl). De leverancier geeft per email het adres waar u het pakket naartoe stuurt.

10. Slotbepalingen

 

De eventuele ongeldigheid of niet doeltreffendheid van een of meerdere clausules van het huidige contract, om welke reden dan ook, zal niet leiden tot de ongeldigheid of de niet doeltreffendheid van het huidige contract, en de rest ervan blijft geldig en effectief. Als bepaalde clausules ongeldig of niet-afdwingbaar worden bevonden, worden ze vervangen door nieuwe geldige clausules die in overeenstemming zijn met de wettelijke en economische betekenis van de ongeldige bepaling. Een daarvan is om analoog te werk te gaan, zoals met gevallen van contractuele hiaten.

Varna, 2024

bottom of page