top of page

GRATIS DAYSYDAY APP

Verleden, heden en toekomst; De gemakkelijk af te lezen kalender en een overzichtelijke temperatuurcurve maken het gemakkelijk om je vruchtbaarheidsstatus, ovulatie en menstruatie te bekijken voor het verleden, voor vandaag, en wat er voor de komende maand voorspeld wordt.​

Onregelmatigheden identificeren; De temperatuurcurve en de gemakkelijk af te lezen gemiddelde en individuele cyclus statistieken kunnen je helpen bij het identificeren van onregelmatigheden in je cyclus en geven inzicht in hoe de huidige gebeurtenissen jouw totale cyclus beïnvloeden.

VOOR GOOGLE EN APPLE

Notities maken; In de grafiek kun je gemakkelijk extra cyclus kenmerken bijhouden. Als baarmoederhalsslijm, geslachtsgemeenschap, bloedverlies en je eigen aantekeningen. Dit alles heeft geen invloed op de kleur die Daysy aangeeft na de meting.

Neem contact op met ons deskundig team voor ondersteuning. Ons team is er om je te helpen zeker als je geen menstruaties hebt, veel rode dagen of kampt met PCOS klachten.

Deel je gegevens; Nodig via de settings in DaysyDay je partner uit om de DaysyDay Partner App te downloaden en beslis welke gegevens je wilt delen.

JE NATUURLIJKE CYCLUS VOLGEN

Is mogelijk met Daysy® en de DaysyDay App

VRUCHTBARE OF ONVRUCHTBARE DAG

  • Rood - vruchtbaar/mogelijk vruchtbaar

  • Groen - niet vruchtbaar

  • Rood met licht rode schaduw - voorspelde ovulatie

  • Geel - cyclus schommelingen - vruchtbaar

  • Open groen - bevestigde menstruatie dag

  • Blauw - mogelijk zwanger - Daysy geeft de kleuren geel, rood en groen tegelijk


Geel kan ook betekenen dat Daysy zich nog in de leerfase bevindt wat als potentieel vruchtbaar moet worden beschouwd.

Daysy knippert rood op de verwachte ovulatie dag. In de app wordt de te verwachte ovulatie dag aangegeven als een rode stip met een licht rode schaduw.

Tijdens vruchtbare dagen is het mogelijk om zwanger te raken. Heb je geen kinderwens gebruik een barrière methode. 

Een vrouw is niet alle dagen van de maand vruchtbaar! Lees over vruchtbare dagen

DaysyDay App grafiek.png
bottom of page