top of page

Starten met Daysy

Meten met de Sensor

Begin met het meten vanaf de dag dat je stopt met anticonceptie. Houd er rekening mee dat de eerste bloeding na het stoppen met anticonceptie een onttrekkingsbloeding is en geen echte menstruatie. Voer deze bloeding daarom niet in als menstruatie in je Daysy.

Als je op dit moment menstrueert en het is niet de eerste dag van je menstruatie, voer dan geen menstruatie in voor deze cyclus. Menstruatie moet altijd worden ingevoerd vanaf de eerste dag van actief bloedverlies. 

Menstruatie Dagen Bevestigen

Bevestig minimaal 3 dagen achtereen menstruatie op je Daysy. Dat kan gelijk na de meting of gedurende de dag. In de app kun je tot 3 dagen menstruatie bevestigen.

Synchroniseren met de App

Je kunt pas inloggen en synchroniseren nadat je minimaal één meting hebt gedaan met je Daysy. Daarna hoef je niet elke dag te synchroniseren, omdat al je metingen opgeslagen blijven in je Daysy. Recente metingen worden zichtbaar na de volgende synchronisatie.

 

Jouw Daysy heeft geen continu bluetooth-contact met je mobiel. De meeste vrouwen synchroniseren hun Daysy eens per week, maar je kunt zelf beslissen hoe vaak je synchroniseert.

Wat Betekenen de Kleuren?

Daysy geeft direct de kleur aan die aangeeft waar je staat in je cyclus.

Geel en rood = vruchtbare dagen

Groen = onvruchtbare dagen

Violet knippert = Daysy vraagt of je menstrueert. Nog geen menstruatie? Bevestig dan dat het geen menstruatiedag is.

Reviews

Ervaringen van Daysy Gebruikers

Vrouwen ervaren Daysy als eenvoudig in gebruik en waardevol voor hun zelfbeeld.

Daysy review lezen
bottom of page