pareluitdejordaan met Daysy fertility tracker.png

Lets talk girls! Ik gebruik @daysynl om mijn cyclus te tracken. 

pareluitdejordaan met Daysy fertility tracker.png
stoppen-met-de-pil start met Daysy cyclus tracker.jpg

Stoppen met de pil is iets wat al een tijdje in mijn hoofd zat, maar op de een of andere manier kon ik de knoop telkens nog niet doorhakken. In mijn omgeving stoppen er steeds meer vriendinnen met de pil en niet alleen omdat ze graag zwanger willen worden. De reden dat ik zelf graag wilde stoppen met de pil omdat je natuurlijke cyclus door alle hormonen jarenlang wordt onderdrukt. 

stoppen-met-de-pil start met Daysy cyclus tracker.jpg
fit mom kyah na bevalling gestart met DAYSY.png

So I’ve been using the @daysynl for a month now! So far so good. It tracks your temperature and by filling in you menstruation it can give you a accurate view of you cycle! Even though I’m breastfeeding I should still be able to track. I haven’t gotten my period back so for now I’m just following the temperature and everything is still orange. Daysy is still getting to know me.

fit mom kyah na bevalling gestart met DAYSY.png
anita health met Daysy cyclus tracker.png

Morning routine 🤍 Heb je ‘m weer de thermometer en niet zomaar één, want de Daysy heeft mij overgehaald om te stoppen met de pil. Ik was benieuwd hoe ik mij zou voelen zonder de hormonen, want het blijft gek wat zo’n klein pilletje kan doen met je lichaam. Mijn cyclus is nog niet zoals het was voor de pil, but I’m getting there. ✨ Met de Daysy meet je elke ochtend je temperatuur, voer je in wanneer je menstrueert en zo weet je of je vruchtbaar bent of niet. 🌿 Easy peasy!

anita health met Daysy cyclus tracker.png
Japke Janneke Daysy cyclus tracker.png

Sinds kort houd ik mijn cyclus bij via Daysy. Hiermee meet ik iedere ochtend mijn temperatuur en geef in mijn menstruatiedagen door. Op dit moment is mijn cyclus nog niet heel regelmatig, maar ik ben allang blij dat het weer (enigszins) werkt. 

Is jouw menstruatie wel regelmatig? Heb je ook ervaring met het uitblijven van menstruatie door sport? Ik ben benieuwd!

Japke Janneke Daysy cyclus tracker.png
Denise Joanne met Daysy  .png

Okay, this is a question for everyone who gets their.. monthlies. 🙆‍♀️ Let’s break the stigma and talk about it..
Do you keep track? Are you on birth control? I know, this is very different from my normal posts! But lately my inner Ravenclaw has come out and I've been feeling so eager to learn about new things.

denise joanne daysy cyclus tracker.png
jasmijn van gent daysy review.png

Ik weet het nog als de dag van gisteren, het moment was daar. Ik was ongesteld geworden. Dit was totaal onverwacht: ik was nog maar 10 jaar, droeg nog net topjes en was vooral verrast. 

jasmijn van gent daysy review.png

Jasmijn van Gent

Schermafdruk 2019-10-23 20.16.34.png

Op mijn twaalfde kreeg ik al mijn eerste menstruatie. Dat ging gepaard met heftige intense buikkrampen, moodswings en rugpijn. 

charlie-mail.jpg

Charlotte de Jong

Liannvangroen.png

Li-Ann van Groen

Li-Ann: “Geluk en gezondheid is het allermooiste cadeau dat ik iemand kan geven. Ik voel mij bevoorrecht dat ik al zoveel mensen heb mogen helpen en mijn passie is om nog veel meer mensen te helpen!”

liannvangroen_edited.jpg

Li-Ann van Groen

anoukthisdeliciousjourney.png

Fertility tracker Daysy

Eerlijk is eerlijk, mijn mond viel open van verbazing toen ik mij ging verdiepen in ‘Daysy’. Het grappige is dat deze manier om je cyclus bij te houden toch al meer dan 30 jaar bestaat! Na wat speurwerk duurde het niet lang voor ik Daysy in huis had. Ik kon niet wachten om te beginnen en te starten met het meten van mijn temperatuur door middel van de Daysy. Het opnieuw leren kennen van mijn lichaam zonder kunstmatige hormonen. Voelen, zien, meemaken hoe mijn eigen cyclus in elkaar zit.

Anoukthisdeliciousjourney.png

Anouk

beafitmom.nl.png

Daarom besloot ik de Daysy fertility tracker te proberen. Dit superintelligente apparaatje houdt voor jou je hele cyclus bij. Daysy is geen anticonceptie maar heeft een intern algoritme dat met een nauwkeurigheid van meer dan 99% aangeeft wanneer je vruchtbaar bent en wanneer niet.

beafitmom.nldaysy.png
daysy review sascha zeldenrijk .png

Wie mij kent, weet dat ik ontzettend warm kan lopen voor natuurlijke dingen. Zo ook van mijn nieuwste ‘speeltje’ genaamd Daysy. In deze blog lees je mijn ervaring met haar en hoe zij werkt.

img1574943984583_edited.jpg

Sascha Zeldenrijk

Kelly Beukers Daysy.jpeg

Goede voornemens… veel zijn cliché, maar dat maakt ze niet minder belangrijk. Zelf wil ik weer lekker in mijn vel zitten en probeer dit van alle kanten aan te pakken. Daarom ben ik gestopt met de pil en overgestapt naar een hormoon vrije methode, namelijk de Daysy!

Kelly Beukers Daysy.jpeg
Carmen Ketelaar en Daysy cyclus tracker device .png

Op dit moment ongeveer 3 weekjes in het bezit van Daysy! Ik heb een paar weken geleden besloten te stoppen met hormonale anticonceptie, wat voor mij nu al een goede keuze is geweest. Niet omdat we op korte termijn babies willen, maar wel omdat ik geen kunstmatige hormonen wil in mijn lichaam wilde. Ik wilde ook geen koper spiraal, omdat dat ook niet per se prettig hoeft te zijn voor je lichaam en na 12 jaar hormonale anticonceptie in mijn lijf wilde ik gewoon even helemaal nikssssssss in die trant! ✌🏽

Carmen Ketelaar en Daysy cyclus tracker device .png
Chayenne met Daysy myinnerblend.png

I decided two years ago I did not want to continue taking the pill anymore. I wanted my natural hormones back, my natural feminine cycle (the infradian rhythm) and to see if my body could regulate itself properly after this long period of being “shut down”. ⁣

It has been empowering to connect with my body this way again. But one question remained: What do I use to prevent pregnancy now?⁣

Cheyenne met Daysy myinnerblend.png
Kimberly de vries daysy cyclus tracker.p

// WAAROM BEN IK BEGONNEN MET DE DAYSY? // Weet je nog dat dit apparaatje voor mijn vakantie is binnen gekomen? Ik vroeg jullie of je er al bekend mee was. Tijdens mijn vakantie heb ik namelijk de laatste strip van de anticonceptiepil gebruikt. De anticonceptiepil waarvan ik in mijn stories al deelde dit de helft (!!) van mijn leven al te gebruiken. 

Kimberly de vries daysy cyclus tracker.p
Daysy cycluscomputer fertility tracker r

Toen ik gestopt was met de pil heb ik een tijd lang niets gebruikt. Ik wilde eerst ontpillen en daar had mijn lijf wel een paar maanden voor nodig. Na ongeveer 4 maanden werd ik voor het eerst weer ongesteld. Na die eerste keer, had ik gelijk al een regelmatige menstruatie.

Daysy review marloesdaily.nl fertility t
pure generaties kim daysy winactie.png

Vrij snel na de geboorte van Fien ben ik begonnen met meten en er nooit meer mee gestopt.. Én dat zonder verdere gezinsuitbreiding.. ;-)

pure generaties kim review Daysy.png

Pure Generaties

melikebeauty.png

Wat ik nu wel doe

Het moment dat ik ongesteld werd, was nogal onverwacht. Ik was namelijk nog maar 10 jaar en mijn hele slaapkamer was nog bezaaid met barbies. Ik werd ‘s ochtends wakker en in ineens had ik wat bloed in mijn ondergoed. 

melikebeauty.jpg

Meleke Beauty

ellengeerdingsdaysy.png

Mijn ervaring met Daysy

Sinds enkele maanden heb ik een nieuw speeltje in bed liggen. Een speeltje waarmee ik elke ochtend binnen een minuut klaar ben. En nee, het is niet wat je denkt 😉 Want in tegendeel tot dat andere speeltje, kan je met deze wel degelijk zwanger worden! Of niet, de keuze is aan jou. Ik heb het over Daysy.

ellengeerlingsdaysy.png

Ellen Geerlings

healthyfoodymanon.png

Eigenlijk kan ik niet anders zeggen dan dat ik me veilig voel met Daysy. Dankzij Daysy weet ik nagenoeg precies waar ik in mijn cyclus zit en wanneer ik (extra) moet opletten. Ik vind het ontzettend interessant om te zien wat mijn lichaamstemperatuur daarin betekend. 

healthyfoodiemanon.png

Manon

gigisele.png

🌡 Daysy. Laatst postte ik een story en toen ontplofte mijn inbox. Ik ben sinds 2 maanden gestopt, eerste instantie als laatste redmiddel voor die enorme buikpijnen en ook omdat ik al teveel jaren aan die verdomde hormonen zit.

giseledaysy.png

Gigiséle

Juul met Daysy cyclus tracker.png

💖 Daysy time! It’s been a while (+- 7 mth) since I first started using this method and I’m still very happy with my decision 🥰

Over time I’ve noticed lots of misunderstanding on this device, here’s what you need to know:

Daysy is a fertility tracker and not birth control — with the insight from Daysy on your fertility status, hormones and menstrual health, you can make empowered decisions. 

Juul met Daysy cyclus tracker.png
daysy cyclus tracker device meet je temperatuur.png

Ik wilde stoppen met de pil, vanwege de hormonen, en koos voor een koperspiraal.
Toch na een aantal jaar van PMS-klachten wilde ik de koperspiraal ook niet meer, het voelde niet goed meer om iets in mijn lichaam te hebben wat er niet hoort.

Gelukkig vond ik een alternatief, en een hele mooie 🤩 Namelijk de Daysy!

daysy cyclus tracker device meet je temperatuur.png
Daysy van Anastasia ruslandiagoddess.png

My first experience is great. It’s a tiny and very light device that’s easy to use. I keep it at my night stand and every morning (after at least 3hr of sleep) I put it under the back of my tongue to measure my temp. I had to get used to doing it first thing when waking up since I’m not fully aware when I’m sleepy 🤣 if I wake up let’s say at 7AM to pee, I measure (so I’m sure I get enough sleep and get the measurement of the day).

Daysy van Anastasia ruslandiagoddess.png
Karima en Daysy cyclus tracker device.png

Inmiddels gebruik ik de Daysy consistent en zie ik dat de Daysy mijn cyclus doorheeft. Heel gek dat er nog zoveel vrouwen zijn die aan de pil zitten. Dit is een geweldig alternatief. Ben enorm tevreden met dit apparaatje en ga het zeker aanbevelen! 

Karima en Daysy cyclus tracker device.png
lois kruidenier daysy fertility tracker.

Mijn vriendin Daysy. Ze is knap en slim, ik geloof in haar intenties en ze ligt elke avond naast me in bed. Maar toch gaat onze relatie nog niet helemaal vlekkeloos. Ik vergeet haar ‘s ochtends namelijk heel vaak. En dan werkt het dus niet. 🙈 Zoals jullie weten was ik al een tijd op zoek naar een goede (hormoonloze) vorm.

lois kruidenier daysy fertility tracker.
Sushila Perdaan daysy review fertility t

Ik ben net met Daysy begonnen en laat jullie graag weten hoe het mij bevalt de komende tijd op mijn Instagram account.

Sushila Perdaan daysy review fertility t

Sushila Perdaan

rachel kromdijk daysy review positief.pn

Momenteel gebruik ik de Daysy al ruim vijf maanden en ik krijg er heel veel vragen over. Hoe bevalt de Daysy? Is dit apparaat wel echt veilig? Hoe moet je het apparaat gebruiken? Hoe duur is de Daysy en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

rachel kromdijk website daysy review.png

Rachèl Kromdijk

Review-van-de-Daysy-na-9-maanden-3-980x6

Review van de Daysy na 9 maanden gebruik

Daar kan ik heel duidelijk over zijn: ja, ik ben na 9 maanden gebruik nog steeds tevreden over de Daysy. Op Healthy Wanderlust kan je mijn ervaringen door de tijd heen lezen.

Merel Teunis.jpg

Merel Teunis

periode.nlmediadaysy.png

De Cycluscomputer

Inzicht hebben in je natuurlijke menstruatiecyclus, dat is iets waarmee je je voordeel kunt doen. Bijvoorbeeld als je zwanger wilt worden (of juist niet) of als je je gezondheid wilt monitoren. Met hormonale anticonceptie wordt die natuurlijke cyclus onderdrukt. Dat kan een breed scala aan klachten geven, denk aan een ‘down’ of vlak gevoel of een gebrek aan libido. De grootste epidemiologische studie in haar soort, in 2016 gepubliceerd in JAMA, associeert hormonale contraceptie zelfs met depressie.

PAULA-KRAGTEN period.nl.jpg

Paula Kragten

witroosje.nl.png

Sinds een week gebruik ik Daysy
Daysy is een vruchtbaarheidstracker. Door elke ochtend je temperatuur te meten onder je tong, krijg je inzicht in je cyclus en zo zie je wanneer je vruchtbaar bent en wanneer niet.
Waarom heb ik voor daysy gekozen? Ik wilde geen hormonen meer in m’n lijf. 

fitroosjepersonaltraining.png

Roos

rosa met daysy cycluscomputer.jpg

Rosa schrijft

Ook bizar om te zien hoe anders de eerste weken waren in vergelijking met (pas) 4 weken verder. Van regelmatig een hoogste up naar laagste down  is het nu al een heel stuk "golveriger" in mijn grafiek. Fijn en overzichtelijk in de app! Kijk er naar uit om te weten hoe dat aankomende maanden allemaal nog gelijkmatiger en meer voorspellend wordt. 

img1574943984583_edited.jpg

Rosa

Mira

Daysy gebruikster sinds april 2019

Vorig jaar april 2019 ben ik overgestapt naar het gebruik van de Daysy. Een spannend moment omdat ik ineens moest vertrouwen op technologie. Jij hebt mij in een van jouw presentaties overtuigd en al mijn vragen/zorgen weggenomen. Na 12 cycli kan ik wel zeggen dat ik volleerd gebruiker ben van Daysy en mijn mening kan delen.
Allereerst ben ik zoveel meer over mezelf te weten gekomen. Daysy weet zelfs eerder dan ik dat ik ziek word. Daysy brengt mij dichter bij mezelf en ik heb mijn stemmingswisselingen en huid beter onder controle door geen gebruik meer van hormonen. Dan besef je pas wat voor troep je al die tijd naar binnen hebt gestopt. Inmiddels heb ik 3 vriendinnen kunnen overtuigen van het veilige en eenvoudige gebruik van Daysy om dichter bij jezelf te komen zonder gebruik van hormonen. Het voelt zo fijn om ook hierin mijn vriendinnen op weg te helpen naar een ‘schoner lijf’. 
Ik, maar ook mijn vriend, zijn volledig overtuigd! Hartelijk dank!

Rosa

Daysy gebruikster sinds 1 maand

"Wilde ook nog even laten weten dat ik me na deze eerste maand al een stuk beter voel :) Voelt ook erg fijn en vrouwelijk om te weten wat, waar en hoe het staat met mijn cycles. Elke avond voor het slapen gaan verheug ik me al op de meting en daardoor informatie van de aankomende ochtend haha. Ook bizar om te zien hoe anders de eerste weken waren in vergelijking met (pas) 4 weken verder. Van regelmatig een hoogste up naar laagste down  is het nu al een heel stuk "golveriger" in mijn grafiek. Fijn en overzichtelijk in de app! Kijk er naar uit om te weten hoe dat aankomende maanden allemaal nog gelijkmatiger en meer voorspellend wordt.   

Sylvia

Daysy gebruikster sinds 2 jaar.

"Daysy is een van de beste investeringen die ik ooit voor mijn gezondheid heb gedaan! Het apparaatje werkt snel en eenvoudig, het enige waar je elke ochtend over moet nadenken is dat je voordat je uit bed gaat je temperatuur meet. En ja… ook geen ongewenste zwangerschappen. Het is geruststellend om te weten dat de Daysy mij in de toekomst juíst ook kan ondersteunen indien wij wél toe zijn aan gezinsuitbreiding.”  

Lydia

Daysy gebruikster sinds 2 jaar.

"Ik vond Daysy via een vlogger uit Amerika. De angst dat het niet werkte had ik niet want eigenlijk is een cyclus van een vrouw heel natuurlijk en betrouwbaar.  Ik kreeg eerst heel veel puistjes en menstrueerde erg. Gelukkig gebeurde er ook positieve dingen. Ik had meer energie na mijn werk en mijn seks drive werd meer. Na 2 maanden verdwenen de puistjes en ik menstrueerde weer normaal. Ik gebruik de Daysy nu 2 jaar en ik ben erg tevreden. Het is een groot bedrag maar ik heb er zeker geen spijt van."

Lisa

Daysy gebruikster sinds 2 jaar.

"Daysy heeft mij vooral inzicht gegeven in mijn cyclus zonder gebruik van hormonen. Ik ben twee jaar geleden gestart omdat ik het zat was alle bijkomende klachten te ervaren. Ik was moe, vlak qua emoties en had vaak hoofdpijn. Daysy heeft mij het duwtje in de rug gegeven om dit aan te gaan. Wat een verademing, ik werd weer mezelf. Vanaf de eerste maand had ik al een regelmatige cyclus en door Daysy kan ik deze nu goed bijhouden. Daysy is één van de beste aankopen die ik ooit gedaan heb!"

Samantha

Daysy gebruikster sinds februari 2019.

 "Ik gebruik Daysy nu ongeveer 5 maanden. Dankzij Daysy heb ik niet meer nodig wat mijn arts mij voorschreef. Daysy geeft me inzicht hoe mijn lichaam werkt en wat het doormaakt in een cyclus. Voorheen werd dit natuurlijke proces onderdrukt door het dagelijks innemen van kunstmatige hormonen en dat ging me steeds meer tegenstaan. Ik gun Daysy iedere vrouw die een meer bewuste en meer gezonde levensstijl wil! Daarnaast kun je jouw cyclus via de app delen met je partner, waardoor mannen hier zeker ook iets van kunnen opsteken :)!" 

Daphne

Daysy gebruikster vanaf maart 2019.

"Ik gebruik Daysy sinds maart 2019. Ik was al een tijdje op zoek, toen vond ik Daysy. Nu zit ik beter in mijn vel, ik heb inzicht in mijn cyclus en wil niets meer in mijn lijf. Daysy heeft het meer dan waargemaakt voor mij! Ik ben fan! Ik heb een Daysy 2.0 met Bluetooth® en het synchroniseren naar de telefoon gaat goed."

Emily

Sinds een jaar Daysy gebruikster.

"Ik ben zeer tevreden met Daysy! Voor mij werkt het als de fijnste methode die ik heb gebruikt vooral omdat ik ook meer inzicht krijg in mijn cyclus, wat erg fijn voelt! De service van Daysy Nederland is ook zo fijn, wat ook erg belangrijk is!

Roos

Daysy gebruikster sinds 1 jaar.

"Ik ben zo blij om niet langer mijn cyclus met hormonen te regelen of met een spiraal, waar ik last van had. Het gebruiken van Daysy maakt dat ik me veel bewuster van mijn eigen maandcyclus ben waardoor ik me veel vrouwelijker en meer van mezelf voel. Natuurlijker, vrouwelijker en daardoor meer in mijn oorspronkelijke kracht."

Ingrid

Daysy gebruikster sinds 8 maanden.

"Ik ben erg te spreken over mijn Daysy. Ik kan er op vertrouwen, wat erg belangrijk voor mij is. Zeker aangezien ik veel reis en vaak te maken heb met verschillende tijdzones. Zelfs dan kan ik nog steeds aan op de waarden die ze doorgeeft. Het gebruiksgemak is top en de app wordt steeds beter. Het is voor mij erg nuttig om inzicht te krijgen in mijn hormonale cyclus, zodat ik beter begrijp waarom ik me voel zoals ik me voel." 

Angelique

1.5 jaar Daysy gebruikster.

"Ik gebruik Daysy nu ongeveer 1,5 jaar. Het heeft mij geholpen om succesvol te voorkomen zwanger te raken. Daarnaast vind ik het ontzettend fijn. Ik voel mij een stuk prettiger en gezonder op deze manier. Ook ben ik heel erg blij met de nette en responsieve klantenservice bij Daysy die al mijn vragen wist te beantwoorden en issues wist te verhelpen." 

Francis

Meer dan 2 jaar Daysy gebruikster.

"Ik wilde al heel lang wat anders, maar vond niet echt een betrouwbare vervanging. Nadat ik een thermografie heb laten maken, werd ik door diegene attent gemaakt op het bestaan van Daysy. Ik heb eerst onderzoek gedaan en de resencies waren positief. Ik heb Daysy besteld en ik heb nog geen meting overgeslagen sindsdien. Ik heb mijn lichaam veel beter leren kennen en voel me heel goed bij het feit dat ik geen chemische hormonen meer binnenkrijg. Bij vragen wordt ik altijd snel en adequaat geholpen door Daysy Nederland. Nadat ik een klein breukje had in mij Daysy, werd er heel netjes gereageerd. Mijn data werd omgezet en ik ontving een nieuwe Daysy, geweldig !!!

Benice

Daysy gebruikster sinds een half jaar.

"Een vriendin van mij overweegt het ook maar gebruikt mij even als proefkonijn. De dokter kraakte het compleet af.... dat ik aan het Russisch roulette was enz. Maar goed, hun visie is op meer vlakken de mijne niet... Nog iets belangrijks... voor de eerste keer geen migraine of hoofdpijn sinds ik Daysy gebruik".