Video - Net bevallen? Vergeet vooral jezelf niet!
Patricia Dijkema gaat in gesprek met Desirée Domacassé, zij vertelt over haar weg naar het ontwikkelen van haar product 'Postpartum Care'. Iedereen leeft zijn/haar pad in het leven wat je brengt tot waar je een passie te pakken hebt. Wellicht heb je zelf iets meegemaakt en wordt de oplossing die voor jou werkt je programma waar je andere vrouwen mee helpt. Dit is hoe het werkt. Ik denk dat je het wel herkent?


Moeders

Moeders hebben extra's nodig, het wordt je niet aangeboden of vertelt maar het is echt nodig. We zijn zo gewend aan 'het hoort erbij' dogma. Dat moet veranderen, besef dat jij de spil bent die de toekomst van je gezin bepaalt. Moeders hebben extra voedingstoffen nodig, je haalt het niet meer volledig uit voeding. Voeding en leefstijl staat voorop wij bespreken hoe je daarnaast kunt zorgen dat je extra reserves binnenkrijgt.


Wat jij eet bepaalt de financiële toekomst van je gezin.

Zwangerschap

Al voor de zwangerschap is wat je eet en drinkt maar ook alles om je heen bepalend voor de gezondheid. Niet alleen voor jezelf maar ook wat je aan je kindje meegeeft. Je hebt immers de voorraad eitjes al bij je geboorte meegekregen. Stelliger nog jij zat al in de eierstokken toen je moeder bij jouw oma in de baarmoeder zat.


Ondersteuning voor-, tijdens- en na de zwangerschap.

Er zijn verschillende opties om je lijf en geest te ondersteunen. Bekijk de opties in de shop waar je ook de Daysy treft. Fertility expert en orthomoleculair therapeut Patricia Dijkema heeft supplementen samengesteld met actieve goed opneembare ingrediënten.


Podcast Hormones for Health

Stel je voor hoe generatie op generatie kwaliteiten overgedragen worden ook de minder fijne. Een super interessante video, wil je liever de podcast beluisteren of delen ga je gang!
Instagram live

Direct na de video opname zijn Desirée en Patricia op Instagram live gegaan, bekijk deze ook zeker en deel gerust!

#daysy #cyclustracker #bevalling #postpartum #supplementen

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven