UPGRADE LADYCOMP naar Daysy 2.0 met Bluetooth®

Bijgewerkt op: 12 mei

Wellicht heb je jaren geleden een LadyComp cyclus computer gekocht? Dan kun je nu voor een zeer schappelijke prijs de trotse eigenaar worden van een Daysy 2.0 met Bluetooth® en helemaal op en top verder gaan met het monitoren van je natuurlijke cyclus.


Veel dames gebruiken naar grote tevredenheid een cyclus computer met een ingebouwd algoritme. Want dat geeft met een betrouwbaarheid van meer dan 99% aan wanneer de vruchtbare en onvruchtbare dagen van hun cyclus zijn.


UPGRADE LADYCOMP BESTELLEN.
Wanneer je onze 'Masterclass Making the Switch to Daysy' gevolgd hebt dan heb je gezien dat de leverancier Valley Electronics in 1986 begonnen is met het maken van cyclus computers. Inmiddels meten dagelijks al meer dan 500.000 dames dagelijks met een cyclus computer hun basale lichaamstemperatuur onder de tong.

Lancering Daysy 2.0 met Bluetooth®


Daysy 1.0 is in 2014 gelanceerd toen nog met plug ingang om via een kabeltje jouw metingen en kleuren van Daysy naar de DaysyView App te synchroniseren. Maart 2019 is Daysy 2.0 met Bluetooth® gelanceerd. We zijn enorm trots op de tweede generatie Daysy want ze heeft twee weken na de lancering al een prestigieuze prijs gewonnen namelijk de REDDOT DESIGN AWARD 2019. RedDot beoordeelt op design en functionaliteit. Daysy 2.0 met Bluetooth® is een WINNAAR. Met recht!

Daysy Nederland waardeert dat jij een trotse fertility tracker method gebruikster bent en daarom bieden wij nu ook de LadyComp en Pearly gebruiksters de gelegenheid om over te stappen naar de Daysy 2.0 met Bluetooth®. Dezelfde mogelijkheid bestaat al voor de Daysy 1.0 gebruiksters. Zij kunnen overstappen naar Daysy 2.0 met Bluetooth® met of zonder data transport.


Heb je vragen laat het ons weten, info@daysy.nl

Wij helpen je graag verder in de toekomst van #Femtech technologie.

#daysyfertilitytracker #daysynlNa het klikken op de blauwe balk 'SCHRIJF IN' kun je al de eerste Making the Switch! mailtjes openen.


VOLG

DaysyNL op Instagram.

Daysy Nederland op Facebook.16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven