Video - PCOS en toch je cyclus kunnen volgen

Bijgewerkt op: 6 jan.


Na de workshops over hoe Daysy en LadyComp werken gaan we nu een stapje dieper in de materie en specifiek PCOS (Poly Cysteus Ovarium Syndroom). Wanneer je meer rode dagen hebt of ziet dat je cyclus niet loopt zo je graag zou willen, meld aan een wees bij deze online workshop.


Patricia Dijkema verzorgt samen met Eva Luna deze workshop. Patricia is fertility expert, orthomoleculair therapeut en eigenaresse van Daysy NL en LadyComp NL. Zij heeft vele vrouwen met PCOS begeleid en geholpen met het verbeteren van hun cyclus en zelfs natuurlijke zwangerschappen want ja, dat is ook mogelijk als je de diagnose PCOS hebt!


PCOS betekent niet dat je niet zwanger kunt raken!

Het zichtbaar hebben hoe je cyclus verloopt is zelfs heel waardevol om te weten wat voor jou de stap naar verbetering is.

Daysy en LadyComp zijn vruchtbaarheidstrackers die je basale temperatuur meet om je menstruatiecyclus en ovulatie in kaart te brengen. Het is een geweldig betrouwbaar alternatief om te weten wanneer je een conceptie wilt voorkomen en wanneer (als je wel een kinderwens hebt) beter te timen. Daysy is dus ook een geweldig hulpmiddel voor als je probeert zwanger te worden.


De tracker geeft je volledige controle over je eigen cyclus en hormonale veranderingen gedurende de maand. Het zal je helpen jouw hormonale balans te begrijpen en eventuele hormonale disbalans op te sporen. Patricia zal in deze online workshop aangeven wat je kunt doen om hormonale disbalans als PCOS aan te pakken.


Het aantal plekken voor deze online workshop is beperkt dus wees er snel bij! Heb je vriendinnen, collega's die dit onderwerp interessant vinden laat ze weten dat ze ook kunnen aanmelden.Wat komt aan bod?

  • Wat is PCOS?

  • Is de diagnose wel een diagnose?

  • Meest bekende oorzaken?

  • Kun je zwanger raken met PCOS?

  • Wat kun je doen om je cyclus te verbeteren?

  • Wat zijn de resultaten daarvan?


#onlineworkshop #daysy #ladycomp #cyclustracker #PCOS


565 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven