top of page

Klanttevredenheid van Daysy gebruikers

94% zou Daysy weer kopen


Een klanttevredenheid enquête onder meer dan 6000 Daysy-gebruikers laat zien hoe ze Daysy leerden kennen, wat hen overtuigde om Daysy te kopen en welke factoren ze het meest waarderen.

In 2023 hebben we een enquête gehouden onder Daysy-gebruikers en hebben feedback ontvangen van meer dan 6000 gebruikers uit in totaal 40 landen. Onze klantenenquête dient vooral als basis om jouw wensen en kritiek te verwerken in toekomstige updates en producten.

Bijna 2500 van de Engels sprekende gebruikers namen deel aan het onderzoek: De meeste respondenten kwamen uit de VS (43,6%), gevolgd door Nederland (17,8%) en Israël (5,8%). Tweederde van de gebruikers (62,3%) is tussen de 25 en 34 jaar oud.


klantentevredenheid Daysy Nederland

  • Meer dan 50% van de deelnemers gebruikt Daysy al langer dan een jaar.

  • 92% van alle Daysy-accounts blijft actief na een jaar.

83,9 procent van de respondenten gebruikt hun Daysy dagelijks, 12,3 procent minstens 4-5 keer per week (overigens hoe meer gegevens Daysy ontvangt, hoe beter haar berekeningen zullen zijn). Het aantal personen dat minder dan vier keer per week meet, is met 3,8 procent erg klein - een indicatie dat ochtendmetingen gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in het dagelijks leven, ongeacht beroep en levensstijl.

Meer dan een derde van de respondenten (32,1%) heeft Daysy ontdekt via vrienden.


Tevreden gebruikers geven aan

  1. Makkelijk in gebruik - Eenvoudig en gemakkelijk meten en menstruatie dagen bevestigen.

  2. Geld besparend - Eenmalige uitgave met een gratis DaysyDay app.

  3. Bewuste keuze - Oplaadbare batterijInzicht in de DaysyDay app en de DaysyDay Partner app


95 procent gaf aan dat de informatie op Daysy helpt om een goed inzicht te krijgen over hun vruchtbaarheid en de werking van het product, wat geweldig is om te zien - het is tenslotte ons doel om jou zo veel mogelijk nuttige informatie te geven zodat je een goede basis hebt om eigen beslissingen te nemen.

De meerderheid van de gebruikers (59,9%) heeft de beslissing om een Daysy aan te schaffen samen met hun partner genomen. De partner kan op elk moment actief betrokken worden bij de cyclusmonitoring via de DaysyDay partnerapp. Via de instellingen in de DaysyDay app bepaal je welke gegevens je wilt delen en met wie. Natuurlijk geldt ook hier hetzelfde hoge niveau van gegevensbescherming als in de DaysyDay app.Meer dan 94% van de gebruikers zou de Daysy weer opnieuw aanschaffen


vrouwen zijn tevreden met Daysy cyclus tracker

Drie van de vier vrouwen zijn zeer tevreden over Daysy: op een schaal van 1 (teleurstellend) tot 6 (zeer tevreden) geeft meer dan 70 procent van de respondenten hun Daysy-ervaring een 5 (32,7%) of een 6 (41,1%). Slechts 2,3 procent is niet minstens tevreden (3 of hoger) met hun Daysy.


Op de schaal van 1 - 6 scoort de Daysy en de app hoog


DaysyDay app duidelijk mooi overzichtelijk erg handig

De tevredenheid van de respondenten over de ervaring met de DaysyDay app is vergelijkbaar positief: hier is de gemiddelde tevredenheid 4,8.​Beoordeling van de functies in de app


Gebruikers zijn het meest blij met: Kalender overzicht (69.8%) Temperatuur curve (66.3%) Prognose (46.4%)


Daysy met de gratis DaysyDay app voor Apple en Android

Intuïtief, nuttig en kwaliteit:

Op de vraag hoe ze Daysy associëren, wees 68,9 procent op de goede investering, 62,5 procent denkt dat Daysy gemakkelijk te gebruiken is, 52,8 procent prees de begrijpelijkheid en 42,2 procent de nauwkeurigheid.


Hulp van de klantenservice

Meer dan 93% van de gebruikers die tijdens hun "Daysy-carrière" contact opnamen met de klantenservice, werd met succes geholpen met hun verzoek.


Kwaliteit klantenservice

Op een schaal van 1 (teleurstellend) tot 6 (zeer bevredigend) beoordeelde meer dan 83 procent van de respondenten hun ervaring met Daysy met een 5 (19,9%) of een 6 (62,4%). Slechts 0,1 procent was niet tevreden (3) over de klantenservice.klantenservice Daysy wordt erg goed gewaardeerd


Ervaringen met onze cyclus tracker samengevat


Veel vrouwen geven aan dat met de Daysy hun zelfbeeld en daarmee haar leven veranderd is.

Cyclus tracking met de dagelijkse meting van de basale lichaamstemperatuur in de ochtend is eenvoudig en geeft direct informatie. Weten wanneer de eisprong plaatsvindt of wanneer je volgende menstruatie is, helpt je bij kinderwens en als het nog niet zover is, maar het helpt je ook om voorbereid te zijn op de menstruatie.

Het herkennen welke cyclus fase je individueel beïnvloedt, kan stress wegnemen. Weten wanneer het lichaam meer energie nodig heeft of wanneer lichaamsbeweging minder efficiënt is, helpt om de signalen van ons eigen lichaam te begrijpen en ermee om te gaan.

Het gebruiksgemak van de Daysy, de directe weergave van vruchtbare en niet-vruchtbare dagen en ook de aankondiging van de menstruatie na het opstaan geeft heel eenvoudige informatie over de huidige cyclus dag.


Eenvoudig

Daysy is eenvoudig te gebruiken en vereist alleen dagelijkse temperatuurmetingen en menstruatie-invoer om de vruchtbaarheidsstatus weer te geven.


Timing

Daysy kan worden gebruikt voor gezinsplanning door gebruikers te helpen hun vruchtbare dagen te bepalen dus ook de timing voor zwangerschap te optimaliseren.


Kostenbesparend

Daysy kan gezien worden als een eenmalige investering, de DaysyDay app is gratis.


Milieuvriendelijk

Daysy is oplaadbaar en produceert weinig afval0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page