Jip Isabel & Patricia Dijkema over de cyclus en stress verminderenDaar zijn we weer met wederom een super interessant interview!


Deze keer met Feminine energy mentor Jip Isabel de Jongh. Jip (zo mag je haar noemen) heeft een brede ervaring in hoe de menstruatiecyclus invloed heeft op je hele zijn.


Samen met Patricia Dijkema (fertility expert, orthomoleculair therapeut, eigenaar van Daysy.nl en Ladycomp.nl) wordt besproken hoe belangrijk een goede darmgezondheid is bij menstruatieklachten. Super interessant want Jip geeft een goede tip om stress te verminderen. Nieuwsgierig? Bekijk de video hierboven of luister naar de podcast verder hieronder ingevoegd om zo aan te klikken als je een lekkere wandeling maakt of aan een kopje thee zit in de zon.


Vrouwen die hulp willen kunnen bij Jip terecht voor een consult en/of een online programma van 3 maanden. Maar volg ook zeker haar Instagram kanaal.


Dan zeg je wellicht; "het gaat wel over".
Weet dat het sneller 'over' kan zijn dan je denkt. Iets wat je 'nu' oplost hoeft geen belemmering meer te zijn in de toekomst!

Ben je ook zo toe aan meer vrouwelijke kracht?


  • Jip deelt hoe zij haar eigen cyclus monitort (inmiddels met de Daysy).

  • Wat je kunt doen zodat stress je cyclus minder beïnvloedt.

  • Deel deze blog met ander dames die je kent, waarvan je weet dat ze worstelen. Ze zijn je dankbaar!

Website van de praktijk van Patricia Dijkema

Voor de gratis online cursus 'Controlling Your Cycle', consulten en nog veel meer!


#daysy #interview #menstruatiecyclus #stress #cyclustracker


450 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven