Daysy Nederland bij RTL4 - Life is Beautiful.

Bijgewerkt op: 30 aug. 2021

Het wordt hoog tijd dat iedere Nederlandse vrouw weet dat Daysy bestaat. Het algoritme in Daysy bestaat al meer dan 30 jaar en is beslist geen standaard dagen kalendermethode of menstruatie app! Hou je vast, want ik ben klaar met de misleidende informatie in de media!


Als je het nieuwsbericht van de arts op NOS op 3 moeten geloven zijn artsen niet op de hoogte hoe een cycluscomputer met een ingebouwde sensor en algoritme werkt. Angst zaaien is waar de media van smult! Kijkers misleiden met cijfers uit ontwikkelingslanden en dan doen lijken of dat hier in Nederland ook zo is met een cyclus computer. Natuurlijk niet, de tijd is rijp om kennis te delen zodat artsen, die vrouwen moeten informeren, gaan leren hoe de fertility tracker method werkt.
Wat vrouwen delen.

Ik had vorige week een gesprek met een dame die zwanger is geworden tijdens gebruik van de anticonceptie pil. Zij is geen uitzondering want in de dagelijkse praktijk heeft de anticonceptiepil een 'falure rate' van 7%.


Dat betekent dat 7 op de 100 vrouwen jaarlijks kans lopen op een ongewenste zwangerschap als ze de pil gebruiken.

Toen had haar arts het idee dat ze beter af was met een Mirena spiraal dus zij liet er een plaatsen. Dat liep niet goed af want ze raakte ondanks het spiraaltje zwanger. Het was een levensgevaarlijke buiten baarmoederlijke zwangerschap. Ze heeft geluk gehad want dit brengt grote risico's met zich mee. Het bevruchte eitje nestelt zich dan niet in de baarmoeder maar in de eileider en die is uiteraard veel nauwer. Wanneer de bevruchte eicel door de snelle delingen in omvang snel toeneemt kan de eileider perforeren en ontstaat een acute bedreigende gezondheidssituatie. De arts gaf aan dat dit vaker gebeurt met een spiraaltje, de kans op een buiten baarmoederlijke zwangerschap is dan groter.


Daar sta je dan. Alles wat je hebt geprobeerd werkt niet voor je .

Deze dame is gaan googelen en kwam Daysy tegen. Ze was er helemaal klaar mee. Gelukkig is ze nu veilig aan de slag met het temperaturen met Daysy. Hierdoor weet ze wanneer haar vruchtbare en onvruchtbare dagen zijn. Dan weet ze zelf wanneer ze maatregelen moet treffen voor een vrijpartij en wanneer de kans op een zwangerschap nagenoeg uitgesloten is.


Daysy is geen anticonceptie.
Daysy is geen medicatie wat je op recept kunt afhalen bij de apotheek.
Daysy onderdrukt je ovulatie en menstruatie niet.
Dat doen anticonceptiemethoden wel, het koperspiraal uitgezonderd maar die heeft weer andere risico's.

Daysy's algoritme heeft een betrouwbaarheid van meer dan 99%.

Lees je rood of geel af na de meting op je Daysy dan ben je die dag vruchtbaar.

Wij bij Daysy zien daar geen problemen vanuit het apparaat wel als de dames dan toch zonder barrière methode gaan vrijen. Want logisch je bent vruchtbaar dus kunt zwanger raken.


Ja maar.... dat kost me zoveel tijd!

Binnen 1 minuut per dag weet je jouw kleur al voor het opstaan.

Dat is nog sneller dan naar je tas lopen, pilstrip eruit halen, pil in je mond stoppen, glaasje water inschenken en doorslikken.


Making the Switch to Daysy.

Volg de Masterclass en laat je goed informeren.

  • Hoe Daysy werkt.

  • Wat ze kan.

  • Hoe je haar gebruikt.

  • Wat als je PCOS of een onregelmatige cyclus hebt.

  • Diverse situaties waarin Daysy ook prima stabiel blijft.


Let op! Dit is informatie die je arts je niet vertelt.

Ken je deze leus nog? "Een slimme meid is...."

Juist, doe het zelf. Laat je geluk niet afhangen van wat een arts je onthoud om te vertellen.


Steun jij Daysy?

Laat het weten in de reactie en deel dit bericht met iedereen in je omgeving zodat we snel veel vrouwen bereiken. Dank voor het delen op Insta, Facebook en jouw andere favoriete kanalen.


#artsen #temperatuurmethode #betrouwbaarheid #Daysy #fertilitytracker #fertilitytrackermethod
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven