Daysy en LadyComp naar de Nationale Gezondheidsbeurs.

Bijgewerkt op: 30 aug. 2021

Van 6 t/m 9 februari 2020 is de Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Daysy Nederland en LadyComp Nederland zijn van de party op donderdag en zondag! We zijn onderdeel van het #vrouwenzorgplein waar je alles treft op het gebied van vrouwgezondheid. Van gynaecologen tot fertility experts. Vele lezingen over hormonen, voeding, overgang, vruchtbaarheid, kinderwens en nog veel meer op het vrouwenzorgplein.


Lezing Femtech & Fertility

Patricia Dijkema onze fertility expert en eigenaar van Daysy Nederland en LadyComp Nederland zal op donderdag 6 februari een lezing geven over


Femtech & Fertility, empowerment door cyclus tracker

Waar je hoort over de mythes rondom de vrouwelijke cyclus en hoe je heel nauwkeurig en betrouwbaar jouw cyclus kunt volgen zodat je weet waar je aan toe bent. Of je een kinderwens hebt of (nog) niet.


Vruchtbaarheid in de toekomst is een uitdaging.

Met het grote gebruik van anticonceptie in NL kunnen we en hebben we in NL veel vrouwen die kampen met onvruchtbaarheid en hormonale klachten.


  1. Iedereen dient geïnformeerd te worden over WAT we in ons lichaam stoppen.

  2. Als er methoden zijn die meer veilig zijn en de gezondheid niet schaden dan moeten we toch weten welke opties er zijn?


#gezondheidsbeurs #nationalegezondheidsbeurs #vrouwenzorgplein #patriciadijkema #fertilityexpert #daysy #ladycomp

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven