Media

U bent een journalist of redacteur en wilt schrijven over Daysy, Femtech of over de gezondheid van vrouwen in het algemeen?

Hier vindt u alle belangrijke informatie voor u als journalist of redacteur:

Recente persberichten

Daysy fertility-tracker bekroond met Red Dot Design Award - 3 juli 2019

DOWNLOAD

Engelstalig: Press Release, launch Daysy 2.0. maart 2019.

Nederlandstalig: Pers bericht.

Media contact:

Daysy Nederland

Patricia Dijkema

info@daysynederland.com

Product omschrijving

Als medische apparaat en lifestyle fertility tracker, laat Daysy vrouwen met het verlangen naar een bewuste gezonde levensstijl hun individuele menstruatiecyclus controleren en hun vruchtbare en onvruchtbare fasen in natuurlijke harmonie met hun lichaam bepalen. Daysy is een betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde methode waarmee vrouwen hun vruchtbare fasen nauwkeurig kunnen onderscheiden van onvruchtbare fasen op basis van een nauwkeurige basale lichaamstemperatuur meting. De methode is eenvoudig en betrouwbaar en ondersteunt stellen in hun besluitvormingsproces rond hun doelstellingen voor gezinsplanning. Via een intelligent algoritme op basis van wetenschappelijke studies en kennis, jarenlange ervaring en geavanceerde technologie, biedt Daysy de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie voor het bijhouden van vruchtbaarheid. Als direct resultaat wordt Daysy vertrouwd en aanbevolen door zijn gebruikers. Daysy is ontwikkeld als een medisch hulpmiddel, is dienovereenkomstig geregistreerd en wordt continu gecontroleerd door een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem.

Engelstalig: Factsheet Daysy. maart 2019.

Nederlandstalig: Factsheet Daysy.

Company discription Valley Electronics AG.

Natalie Rechberg-Egly is FemTech Entrepreneur, Founder of Daysy, and CEO of Valley Electronics AG.

Methode

Daysy is een op vruchtbaarheid gebaseerde methode (FABM) voor gezinsplanning. FABM is de meest natuurlijke manier voor vrouwen om te leren over hun eigen individuele menstruatiecyclus en om te ontdekken wanneer ze vruchtbaar zijn. Alle FABM's zijn gebaseerd op precieze berekeningen van vruchtbare en onvruchtbare dagen in de menstruatiecyclus met verwijzing naar natuurlijke fysiologische indicatoren. De stijgende populariteit van FABM is een antwoord op de groeiende behoefte van vrouwen om zelf beslissingen te nemen over hun lichaam, om te voorkomen dat hun hormoonspiegel onevenwichtig wordt, en om weer een gevoel voor en vertrouwen te krijgen in de signalen die hun lichaam aanreikt.

Engelstalig: Factsheet FABM. maart 2019.

Daysy foto's Copyright: Valley Electronics AG / Daysy

Daysy (isolated).

Download.

Daysy (on white background).

Download.

Daysy with Bluetooth® note (isolated)

Download.

Daysy three quarter view (on white background)

Download.

Daysy Package (on white background)

Download.

Daysy logo

Daysy logo (on white background)

Download.

Daysy Nederland links