1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.p
google-play-badge.png

DaysyDay is de Daysy App!

 

Ontdek de app voor de Daysy cyclus tracker. Ontworpen met de feedback van onze gebruikers en tientallen jaren ervaring in de markt van cyclus trackers, biedt DaysyDay je toegang tot meer functies. 

Belangrijkste kenmerken:

 

  • Verleden, heden en toekomst; De gemakkelijk af te lezen kalender en een overzichtelijke temperatuurcurve maken het gemakkelijk om je vruchtbaarheidsstatus, ovulatie en menstruatie te bekijken voor het verleden, voor vandaag, en wat er voor de komende maand voorspeld wordt.

  • Onregelmatigheden identificeren; De temperatuurcurve en de gemakkelijk af te lezen gemiddelde en individuele cyclus statistieken kunnen je helpen bij het identificeren van onregelmatigheden in je cyclus en geven inzicht in hoe de huidige gebeurtenissen jouw totale cyclus beïnvloeden.

  • Notities maken; Met het nieuw ontworpen gegevensoverzicht kun je gemakkelijk extra cyclus kenmerken bijhouden. Als baarmoederhalsslijm, geslachtsgemeenschap en je eigen aantekeningen.

  • Neem contact op met ons deskundig team; Voor ondersteuning. Ons team is er om je te helpen bij elke stap en wensen.

  • Deel je gegevens; Nodig je partner uit om de DaysyDay Partner App te downloaden en beslis welke gegevens je wilt delen.

DaysyDay App grafiek Daysy cyclus tracke
DaysyDay App kalender.png
DaysyDay App overzicht daysy cyclus trac